De ce sa alegi sisteme romane in locul perdelelor clasice?

Atunci cand vrem sa dam un nou aspect locuintei noastre, schimbarea perdelor reprezinta o alegere inspirata. Ele dau un aspect elegant si modern oricarei incaperi. Dar ajuta si la crearea unei atmosfere relaxante si intime pentru membrii unei familii.

O alta modalitate de a va decora camera sunt sistemele romane care pot imbina foarte bine utilul cu placutul. Acestea fiind practice si accesibile oricui. Daca nu va puteti decide ce anume s-ar potrivi mai bine locuintei voastre, gasiti mai jos cateva avantaje ale sistemelor romane fata de perdelele clasice.

De ce sa alegi sistemele romane?

  • Sunt usor de montat, cu un sistem simplu de fixare si prindere a clemelor pe rama geamului, peretelui sau a ferestrei unde doriti sa le instalati;
  • Ofera un control mult mai bun al luminii exterioare care patrunde in incapere si poate oferi o izolare eficienta a luminii naturale. Cu ajutorul unei telecomenzi sau manual, puteti ajusta si filtra cata lumina va intra in camera.
  • Elegante si moderne, sistemele romane se gasesc in diferite forme, dimensiuni si culori, avand in compozitie broderie, fire naturale sau materiale textile de foarte buna calitate, cu modele geometrice, florale, carouri sau dungi.
  • Va poate ajuta sa personalizati usor casa sau biroul in functie de modelul si forma preferata, sau lungimea si inaltimea dorita. De ce sa alegeti perdelele clasice, cand aveti o varianta mai moderna si practica?
  • Pentru cei care nu vor sa renunte la varianta clasica cu perdelele, sistemele romane pot fi combinate in decorul incaperii cu draperii sau perdele pe inele, imbinand astfel clasicul si modernul.
  • Intretinerea si curatarea sistemelor romane nu necesita un efort considerabil, fiind usor de spalat si calcat la temperaturi scazute. Ca regula de uscare, acestea nu se usuca prin stoarcere.
  • Preturile lor sunt cat se poate de accesibile si se pot incadra in propriul buget, fara a face vreun compromis legat de calitatea si stilul materialelor.

sistem-roman-1

sistem-roman-2sistem-roman-3

sistem-roman-4

sistem-roman-5

sistem-roman-6

sistem-roman-7

sistem-roman-8

sistem-roman-9

sistem-roman-10Daca optati pentru sistemele romane, veti gasi pe site-ul Sophia o gama variata si diversa de modele si culori care sa se asorteze cu incaperea voastra.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON