Cocktail Fabric Collections – eveniment organizat de Sophia Home Decoration

16 Noiembrie 2017 – Sophia București, Pache Protopopescu

Cocktail Fabric Collections – un eveniment spumos, asemenea unui vin din soi de viță nobilă, savurat la ocazii speciale, susținut de către Sophia Romania în data de 16 noiembrie 2017 în unul din showroom-urile sale din Pache Protopopescu 21.

Cocktail Fabric Collections a găzduit prezentarea noilor colecții lansate la Maison&Objet 2017 (12 la număr) și reprezintă o sursă rafinată de inspirație pentru design-uri reușite.

Între drapaje, catifea, mătase, între colecții noi și vechi, între trenduri moderne, clasice, shaby chic și ce-ți mai dorea inima, între nuanțe, pattern-uri și pernuțe, gazdele noastre Lidia Ghermeli, Cristian Georgescu și Catalin Venteniuc ne-au surprins creând o atmosferă de petrecere de secol XIX, de eleganță, rafinament și bun gust al Micului Paris adus în zilele noastre de început de secol XXI.

cocktail17aEvenimentul a strâns iubitori de frumos, arhitecți, designeri, specialiști în imobiliare și redactori la reviste de specialitate, pasionați de țesături moderne și îndrăznețe.

S-a discutat despre planurile de viitor atât apropiate cât și mai îndepărtate ale companiei Sophia: deschiderea altor francize, îmbinarea design-ului colecțiilor Sophia cu elementele unei case inteligente – țelul secolului XXI, adaptarea la cerințele tehnologice noi prin prezentarea aplicației pentru Android sau iOS prin care partenerii noștrii pot fi la curent în timp real cu stocurile și noutățile apărute.

cocktail17bUn eveniment unic și original organizat de Sophia Home Decoration – magazin de perdele, draperii, țesături și materiale de colecție destinate amenajării spațiilor HoReca (hoteluri, restaurante, pensiuni, cafenele), construcțiilor publice (muzee, galerii) dar și a locuințelor private.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON