Bucura-te de sfaturile unui designer cu serviciul de “consiliere online”

Consilierea online este unul dintre serviciile Sophia, menite sa va ajute pe voi, clientii nostri, sa interactionati mai usor cu noi.

Stim ca ritmul agitat al vietii de zi cu zi de multe ori ne impiedica sa ajungem sa ne intalnim cu cei dragi, sa stam cu ei la povesti, sa ne impartasim lucruri. Acelasi lucru este valabil si pentru alte programari le avem, fie ca sunt la medic, la coafor sau la un designer de interior.

De aceea am creat serviciul de consiliere online, prin intermediul caruia puteti intra in legatura cu consilierii nostri, le puteti cere sfaturi legate de amenajarile interioare, de cum puteti combina perdelele cu draperiile si chiar sfaturi pentru intretinerea lor.

Serviciul de consiliere online poate fi accesat atat de pe desktop, cat si de pe mobil. Tot ce ai de facut este sa intri pe site-ul nostru www.sophia-romania.ro, sa accesezi chat-ul nostru intern din coltul dreapta al ecranului si gata, esti in legatura directa cu unul dintre operatorii nostri!

AVANTAJELE CONSILIERII ONLINE

1. Este usor de accesat

Cine nu are în ziua de astazi internet sau telefoane smart care permit conectarea la internet? Poate duci lipsa de timp, locuiesti intr-o zona mai indepartata si nu ai acces la serviciile noastre in apropiere de tine. Sau esti in imposibilitatea de a pleca de acasa din diverse motive. In aceste cazuri posibilitatea de a beneficia de consilierea online este mai mult decat benefica.

2. Flexibilitate

Consilierea online este avantajoasa atat pentru client cat si pentru consilier, pentru ca se poate realiza oricand pe parcursul unei zile, fara sa fie necesara o programare in prealabil.

3. Fara costuri

Sa intri in legatura online cu consilierii nostri nu te costa nimic!

4. Moduri de comunicare diverse

Consilierea online poate fi atat scrisa cat si verbala, cu sau fara imagine video. Varianta scrisa, pe email sau pe chat, permite o mai buna organizare a ideilor si sugestiilor, pentru ca ajuta atat consilierul cat si clientul sa reflecteze mai mult asupra propunerilor primite, dupa ce discutia s-a incheiat.

Consilierea online e potrivita si pentru tine? Consilierii nostri te asteapta cu cele mai noi de amenajare pentru locuinta ta pe www.sophia-romania.ro.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON