Perdele si draperii pentru camera copilului

3 modele de perdele si draperii pentru camera copilului tau

Dragostea unei familii pentru copiii sai se reflecta si in caminul oferit. Cu modelele de perdele si draperii din colectia Kids, decorarea camerei pentru cei mici devine o joaca. Primii ani ai vietii sunt elementari in oferirea unui mediu propice in care sa se dezvolte. De aceea, felul in care camera este amenajata il poate ajuta sa se dezvolte sanatos si armonios.

Culorile au o mare influenta asupra atmosferei. Tocmai de aceea trebuie echilibrate perfect. Tesaturile de la perdele si draperii pentru camera copilului se pot imbina de minune cu un mobilier potrivit.

Iata 3 modele de perdele si draperii pentru camera copilului:

1. Perdea Lupita

Fetele au nevoie de un cadru fericit, cu personaje care sa le anime camera. Perdeaua Lupita roz este decorata cu zane. Un model care invita la visare si ore de citit basme. Jocul cromatic este unul vesel. Rozul oferind mai multa veselie intregii camere. Este indicata asocierea ei cu o draperie semiopaca. Astfel se va pastra caldura in camera.

Datorita combinatiei de poliester si vascoza din compozitia materialului, perdeaua va fi usor de intretinut. Fiind nevoie sa fie spalata la temperaturi joase si calcata la o temperatura scazuta.

Culorile acestor tesaturi sintetice nu se decoloreaza. Si sunt rezistente in timp.

2. Draperie pentru camera copilului

Vrei un model de draperie pentru camera copilului care sa se potriveasca usor? Poti folosi o draperia cu dungi multicolore, cu un design unisex. Ea poate fi amplasata atat in camera fetitei, cat si a baiatului. Diferenta o va face doar perdeaua. Pentru ca are un joc amplu de culori, designerii recomanda folosirea unei perdele monocrome.

Modelul jucaus si colorat al perdelei ii va stimula imaginatia si creativitatea. Si va crea un mediu placut de joaca pentru cei mici.

3. Perdea House verde

Daca vrei sa aduci un strop de natura in camera copilului, iti recomandam perdeaua House. Modelul cu pomi si pasari desenate este unul unisex. Aceasta se potriveste in camera oricarui copil. Ea poate fi aranjata cu o draperie uni din in. Se potriveste perfect cu un mobilier din lemn alb.

Lasa-ti imaginatia sa zburde si creeaza un decor unic cu seria de perdele si draperi pentru camera copilului. Modelele le gasiti pe site-ul Sophia Romania in colectia Kids.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON