10 Modele de draperii cu print floral

Sezonul rece al iernii ne duce cu gândul la zilele însorite de primăvară și la faptul  multora dintre noi ne place vedem cum natura revine la viață și în jur totul este plin de verdeață și flori. Pentru cei care iubesc florile și culorile vii, pot alege își decoreze ferestrele cu draperii deosebite și frumoase inspirate din natură.

Deși poate părea ușor la prima vedere alegi un model de draperie cu imprimeu floral, decizia poate deveni dificilă atunci când ai la dispoziție o gamă atât de bogată și variată. Din acest motiv, ne-am gândit ar fi util prezentăm câteva modele de draperii cu print floral care inspire și ajute creați un decor intim și relaxant pentru locuința voastră.

Când vine vorba despre alegerea unei anumite draperii, detaliile fac diferența. La fel se întâmplă și cu elementele decorative și mărimea lor aflate pe un imprimeu floral. Pentru cei romantici, recomandăm draperiile cu flori mici și o combinație de culori variate precum albastru și galben.

O alegere inspirată pentru cei care preferă tonuri calde și luminoase.

193405-

De altfel, puteți opta pentru o combinație de roșu și albastru ce inspiră simplitate și eleganță, oferind o notă primitoare spațiului decorat.
193412-

Dacă iubiți florile de câmp, vă prezentăm aceste modele deosebite de draperii cu flori mari, ce vor da o senzație de rafinament și eleganță, fiind un punct de atracție al oricărui interior. Design-ul inspirat de modelul floral în combinație cu o cromatică caldă și vie poate fi o opțiune potrivită pentru o persoană modernă și iubitoare de frumos.   
193399-0000

Draperiile multicolore, cu print floral, vor aduce spiritul primăverii mai aproape de noi. Puteți opta pentru această draperie cu un print floral multicolor, ce se potrivește cu o perdea simplă, uni și confecționată dintr-un material ușor și vaporos. Este recomandat să alegeți o astfel de draperie pentru un interior decorat într-un stil simplu și clasic, pentru a nu încărca prea mult camera.

26517499-273d-4fb5-8e72-afa4239c0787

Cei ce preferă ceva mai simplu și discret, pot opta pentru această draperie imprimată cu flori mici care este foarte elegantă și specială în același timp. O alegere perfectă pentru persoanele romantice și visătoare!

190000

Indiferent de alegerea facută, consultanții Sophia România vă stau oricând la dispoziție cu sfaturi și informații utile astfel încât să găsiți cele mai potrivite draperii și perdele pentru locuința la care visați.

1 Comment
  1. Toate modelele sunt foarte dragute. Mie imi plac foarte mult draperiile florale, ofera un plus de culoare si veselie locuintei.

FOLLOW US ON